Taloyhtiön vesi- ja viemärisaneeraus

Linjasaneerauksessa uusitaan vesi- ja viemärijohdot. Usein uusitaan myös sähkökeskukset ja antennijärjestelmät. Linjasaneerauksen yhteydessä voidaan märkätilojen kalusteiden sijoittelua muuttaa ja mukavuutta voidaan parantaa asentamalla sähköinen tai vesikiertoinen lattialämmitys. Saneerauksen yhteydessä korjataan myös mahdolliset rakenteiden vesivauriot ja samalla rakenteiden vesieritys korjataan nykyvaatimusten mukaisiksi.

Mikäli viemärit uusitaan ns. pinnoittamalla, niin kalusteiden sijoittelua ei voi juurikaan muuttaa ja lisäksi käyttöön jäävät puutteelliset tai olemattomat vesieristykset sekä vesivauriokorjaukset jäävät tekemättä. Yleensä myös poistoilmakanavat nuohotaan ja ilmamäärät säädetään.

Poistoilman talteenoton rakentaminen on kätevintä tehdä linjasaneerauksen yhteydessä. Poistoilman talteenotolla saadaan jopa 40 %:n säästöjä lämmityskuluihin ja investoinnin takaisinmaksuaika vaihtelee 5-10 vuoden välillä.

Linjasaneerauksen suunnittelu ja valvonta tulee usein asiakkaan toimesta. Voimme tehdä työn myös KVR- kohteena eli kokonaisvastuu rakentamisesta -kohteena, jolloin teemme kaiken tarvittavan alustavasta suunnittelusta aina kohteen luovutukseen asiakkaalle.

Rakennushankkeen valvojana toimii yleensä taloyhtiön valitsema valvoja. Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonnan hyväksymät KVV-työnjohtajamme pitävät huolen siitä, että työt tehdään rakentamismääräyksiä ja asetuksia noudattaen.

Työt toteutetaan YSE-98 ehtojen mukaisesti ja annamme työlle ja tarvikkeille vähintään kahden vuoden takuun. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni ja pyrimme tiedottamaan asukkaita remontin eri vaiheista mahdollisimman hyvin. Kokemusta on kertynyt jo useista eri kokoluokan kohteista.

Ota yhteyttä, jos olet epävarma vesi- ja viemärijärjestelmien kunnosta.

Korkein AAA-luottoluokitus 2016 Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy

Kerro meistä kavereillesi