Kattilalaitokset Jyväskylästä

Meiltä asennuksineen koko Keski-Suomen alueelle

Kattilalaitokset soveltuvat kaikkien asumismuotojen lämmönlähteeksi. Uusien kattilalaitosten asentaminen on vähentynyt vuosi vuodelta, mutta saneerauskohteita on edelleen paljon. Ota meihin yhteyttä, jos talosi kattila ja öljypoltin tarvitsee vaihtaa tai harkitset kattilalaitosta aivan uutena lämmitysmuotona. Palvelemme Jyväskylän ja muun Keskis-Suomen alueella.

Kustannustehokkaat kattilaratkaisut takuutyönä

Öljyn hinnan kohoamisesta johtuvaa kustannusnousua voidaan pienentää asentamalla talosi vanhan öljysyöpön kattilan tilalle uusi, energiatehokas kattila ja öljypoltin. Kauttamme on saatavilla myös kattila, jossa yhdistyy nykyaikainen lämpöpumpputekniikka ja perinteinen öljykattila!

Teemme asennuksia suurimmaksi osaksi ”avaimet käteen”-toteutuksena eli puramme vanhat kattilalaitokset ja asennamme tilalle uudet. Edustamme parhaimpia alan tuotemerkkejä. Annamme asennetuille laitteille kattavan takuun, takuu koskee myös asennustyötä sekä asennuksissa käytettyjä tarvikkeita. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Käy tutustumassa myös muihin lämmitysratkaisuihimme, kuten maalämpöön.

Tarjoamme ilmaisen katselmuksen

Voit pyytää meiltä ilmaisen katselmuksen, jossa selvitämme verkoston toimintalämpötilat, tilanvaraukset ja mahdolliset muutostarpeet, kuten lämmityspiirien lisäämisen. Annamme veloituksetta kiinteän tarjouksen kattilalaitoksen asennuksesta toiveittesi mukaisesti.