Lämpöpumput Jyväskylästä

Ilma-vesilämpöpumput ja poistoilmalämpöpumput Keski-Suomen alueella

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy tarjoaa laatuluokan lämpöpumput. Esimerkiksi ilma-vesilämpöpumput soveltuvat useimpiin omakoti- ja rivitaloihin. Myös uusiin matalalämpötaloihin kyseiset lämpöpumput ovat erinomainen valinta. Samoin perinteisiin patterilämmitystaloihin.

Ilma-vesilämpöpumput voidaan yhdistää erilaisiin lämmitysjärjestelmiin. Samaan järjestelmään voidaan kytkeä muun muassa kattilalaitos ja aurinkolämpö. Ota yhteyttä ja kysy sopivaa pumppuratkaisua kohteeseesi!

Poistoilmalämpöpumpuilla energiaa tasaisesti talteen läpi vuoden

Poistoilmalämpöpumput soveltuvat useimpiin kerros- ja rivitaloihin, joissa on koneellinen poistoilmanvaihto, sekä erilaisiin lämmitysjärjestelmien yhdistelmiin. Samaan järjestelmään on mahdollista liittää esimerkiksi kaukolämpö, kattilalaitos ja aurinkolämpö.

Poistoilmalämpöpumpun etuna on, että energiaa saadaan talteen tasaisesti vuodenajasta riippumatta. Poistoilman lämpötila asunnoissa on yleensä luokkaa 22–24 astetta. Talteenoton asennuksen jälkeen ulos puhallettavan poistoilman lämpötila on lähellä nollaa astetta.

Pyydä ilmainen katselmus, hyödynnä parhaat pumput ja aloita säästäminen!

Pyydä meiltä ilmainen katselmus vesi-ilmalämpöpumppuihin ja poistoilmalämpöpumppuihin liittyen. Katselmuksessa selvitämme verkoston toimintalämpötilat, tilanvaraukset ja annamme sinulle veloituksetta säästölaskelman verrattuna nykyiseen lämmitysmuotoon. Samalla saat ilmaisen kustannusarvion uuteen, energiatehokkaaseen lämmitysmuotoon siirtymisestä.

Jos päätät valita lämpöpumput meiltä, kauttamme onnistuvat edulliset rahoitusvaihtoehdot kerros- ja rivitalokohteisiin. Säästämisen vois siis aloittaa hetimiten! Tutustu myös muihin lämmitysratkaisuihimme, kuten maalämpöön.