LVI-urakointi Jyväskylästä

Uudisrakennuksiin ja peruskorjattaviin kiinteistöihin Keski-Suomen alueella

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy:n LVI-urakointi kattaa sekä uudisrakennukset että vanhat, peruskorjattavat kiinteistöt Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella. Suunnittelu- ja valvontatyöt tulevat usein asiakkaalta, mutta myös meiltä löytyy osaava henkilöstö valvontatehtäviin.

Meillä on Jyväskylän kaupungin hyväksymät KVV-työnjohtajat, jotka pitävät huolen, että työt tehdään rakentamismääräyksiä ja asetuksia noudattaen. Voimme hoitaa työn myös KVR-kohteena eli kokonaisvastuu rakentamisesta -kohteena, jolloin teemme kaiken tarvittavan alustavasta suunnittelusta aina kohteen luovutukseen asiakkaalle. Ota yhteyttä ja tilaa LVI-urakointi tarvittaessa aina valvontaa myöten!

LVI-laitteiston kuntokatselmus veloituksetta

Jos olet epävarma LVI-laitteiston kunnosta, voimme tehdä sille kuntokatselmuksen. Suoritamme katselmuksen veloituksetta, ja annamme ilmaisen kustannusarvion, joka ei sido sinua mihinkään.

Mikäli kohteessa on suoritettava LVI-urakointi- tai LVI-huoltotehtäviä, työt toteutetaan YSE-98 ehtojen mukaisesti. Työlle ja tarvikkeille myönnämme vähintään kahden vuoden takuun.