Maalämpö Jyväskylän seudulla

Parhaat tuotemerkit ja palvelu maalämmön toteutukseen koko Keski-Suomessa

Kun mietinnässä on maalämpö, Jyväskylän Vesi ja Lämpö tarjoaa asiantuntevia vastauksia ja ratkaisuja kaikenlaisiin aihepiiriä koskeviin kysymyksiin sekä tarpeisiin koko Keski-Suomen alueella. Tiesitkö esimerkiksi, että maalämpö sopii omakoti- ja rivitalojen lisäksi kerrostalo-kokoluokan kohteisiin? Niissä maalämmön käyttö yleistyy varsin nopeasti. Kysy lisää aiheesta tai pyydä tarjous maalämmön toteutuksesta kiinteistöösi vaikka saman tien!

Mitä muuta on hyvä tietää maalämmön hankkimiseen liittyen

Ekologinen päälämmönlähde alhaisilla käyttökustannuksilla. Maalämpö sopii erinomaisesti lattialämmitysjärjestelmiin, mutta se soveltuu varsin hyvin myös pääosin perinteisiin patterilämmitystaloihin. Monissa kohteissa maalämpöpumppua käytetään pääasiallisena lämmitysmuotona, kun taas useat muut pumpputyypit hankitaan lisälämmönlähteeksi tai viilennystarpeisiin.

Yhtä kaikki, maalämmöllä on alhaiset käyttökustannukset. Energiassa voidaan tehdä parhaimmillaan jopa 80 % säästöt. Lisäksi se on ympäristöystävällinen, uusiutuva lämmitysmuoto, sillä se hyödyntää lämmityksessä maaperään tai vesistöön varastoitunutta lämpöenergiaa.

Luvan hankkiminen ja sopiva tontti. Jyväskylässä maalämmön energiakaivojen poraaminen edellyttää Jyväskylän rakennusvalvonnan hyväksymää toimenpidelupahakemusta. Mahdollinen pohjavesialue saattaa estää luvan saamisen. Lisäksi maaperän rakenne kannattaa huomioida. Pääsääntönä voidaan sanoa, että peruskallion pitäisi olla mahdollisimman pinnassa.

Joillain asuinalueilla voidaan käyttää lämpökaivojen sijaan vaakaputkisto-järjestelmää. Myös putkiston asentaminen vaatii tietynlaisen maaperän ja oikeat tilaratkaisut.

Ilmainen katselmus selvittää tonttisi maalämmön mahdollisuudet ja kustannukset

Kun otat meihin yhteyttä lämmitysasioissa (toki myös muissakin IV-ratkaisuissa, olemme runsaalla palvelutarjonnalla varustettu LVI-liike, kerromme mielihyvin lisää maalämmön eduista ja muista aiheeseen liittyvistä asioista. Kysy rohkeasti pientenkin mietteiden tiimoilta!

Voit myös tilata suoraan ilmaisen katselmuksen, jossa selvitämme verkoston toimintalämpötilat, tilanvaraukset ja annamme sinulle veloituksetta säästölaskelman verrattuna nykyiseen lämmitysmuotoon. Annamme niin ikään ilmaisen kustannusarvion uuteen lämmitysjärjestelmään siirtymisestä.

Laadukkaat maalämpöpumput asennuksineen Kesi-Suomen alueella

Mikäli päädyt hankkimaan maalämmön meiltä, voit varmistua, että maalämpö tulee toteutumaan mitä tasokkaimmilla tuotteilla ja palveluilla. Edustamme alan tunnettuja tuotemerkkejä, jotka on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Myös erilaiset kiinteistöt ja asiakkaiden tarpeet on huomioitu tuotetarjonnassa.

Maalämpö Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy:n toteuttamana on varma ja turvallinen valinta. Ota yhteyttä! Käy tutustumassa myös muihin tarjoamiimme lämpöpumppuihin.