Öljypoltinhuolto, uudet polttimet ja säiliöt Jyväskylästä

Palvelumme keskittyy Keski-Suomen talousalueelle

Jyväskylän Vesi ja Lämpö suorittaa öljypoltinhuolto-, öljypoltintarkastus- ja öljypoltinasennustehtäviä Keski-Suomen talousalueella. Vaikka öljypoltin ei olisikaan vielä iäkäs, on polttimen säännöllinen huolto erittäin tärkeää. Öljypolttimen säätöhuolto pienentää öljynkulutusta ja antaa laitteistolle toimintavarmuutta. Huollettu poltin myös palaa puhtaammin.

Varmimmin huolto onnistuu ja poltin toimii oikein, kun huollon tekee lämmitysjärjestelmiin erikoistunut ammattilainen. Me olemme LVI-järjestelmien kokeneita asiantuntijoita. Kanssamme asioidessasi varmistut parhaimmista tuotteista ja palvelusta, joka on suunniteltu ja toteutettu täsmälleen sinun tarpeitasi sekä toiveitasi ajatellen. Ota yhteyttä!

Tilaa huolto tai tarkastus tai kysy uuden polttimen ja säiliön asennusta

Tilaa öljypoltinhuolto tai kysy vanhan öljypolttimen tilalle uuden asennusta! Annamme sinulle veloituksetta kiinteän tarjouksen öljypolttimen asennuksesta ja öljysäiliön tarkastuksesta. Uusimalla jo iäkäs, öljysyöppö poltin, voidaan pienentää öljyn hinnan kohoamisesta johtuvaa kustannusnousua. Asennamme energiatehokkaita Oilon-öljypolttimia – Olemme valtuutettu Oilonin huolto- ja asennusliike. Kauttamme onnistuvat myös öljysäiliöiden asennukset ja vanhojen öljysäiliöiden tarkastukset.

Palvelua takuutyönä

Kaikki öljypolttimet ja öljysäiliöt asennetaan kattavan takuun turvin. Antamamme takuu koskee myös itse asennustyötä sekä siinä käytettyjä tarvikkeita.

Öljypolttimen huollossa tarkastetaan huolellisesti kaikki osat

Huollossa tarkastamme kaikki järjestelmään kuuluvat osat perusteellisesti. Katsomme, että esimerkiksi esisuodatin, esilämmitin, pumppu, öljyletkut, laakerit ja muut polttimen osat ovat kunnossa, ja tarvittaessa vaihdamme osat uusiin. Samalla puhdistetaan ilmakanavat ja liekkilevy.

Kun öljypoltinhuolto on tehty, teemme vielä öljypolttimelle testikäytön. Sen perusteella polttimelle suoritetaan säädöt, jotka mahdollistavat polttimen parhaan mahdollisen toiminnan ja hyötysuhteen. Käytössämme ovat nykyaikaiset mittalaitteet ja työkalut, laadukkaita varaosia sekä tarvikkeita unohtamatta.

Kokenut, alueen kiinteistöt ja alan tunteva LVI-ammattilainen

Öljypoltinhuolto- ja asennustehtävin lisäksi asennamme täydelliset kattilalaitokset, maalämpö- ja muut lämmitysratkaisut. Meillä on hyvä tarjonta muun muassa erilaisia lämpöpumppuja myös suuriin, kerrostalon kokoluokan kiinteistöihin. Teemme niin ikään putkisaneerauksia pientaloihin ja linjasaneerauksia kerrostaloihin. Tunnemme alueen rakennuskannan hyvin, sekä vanhan että uuden.

LVI-palvelumme on suunniteltu kaikille asiakasryhmille – asiakkaitamme ovat niin omakotiasukkaat, taloyhtiöt kuin yritykset. Kysy lisää, jos öljypoltinhuolto Jyväskylän seudulla tai muu palvelu muun maakunnan alueella meidän toteuttamanamme kiinnostaa sinua.