Pientalon putkisaneeraus Jyväskylästä

Vesi- ja lämpöjohto- sekä viemärisaneeraukset pientaloihin Keski-Suomessa

Jyväskylän Vesi ja Lämpö Oy palvelee taloyhtiöiden linjasaneerausten lisäksi pientalojen putkisaneeraustehtävissä. Suoritamme pitkällä ja useiden kiinteistöjen kokemuksella vesi-, lämpöjohto- ja viemärisaneeraukset. Palvelumme kattaa Jyväskylän seudun lisäksi koko Keski-Suomen talousalueen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous talosi putkiremontista!

Milloin ja miten putkisaneeraus tehdään?

Galvanoitujen ja kuparisten vesijohtojen (vesijohtomateriaalina käytetään kuparia, komposiittia ja muoviputkea) realistinen elinkaari on noin 40 vuotta, mutta putkiston kestoon vaikuttavia tekijöitä on iän lisäksi monia muitakin. Esimerkiksi ulkopuolinen kosteus ruostuttaa vanhojen teräksisten patterilinjojen putkia hyvin nopeasti, kun taas ruostetta ei synny putkien sisälle, mikäli verkostossa ei ole ilmaa.

Tavallisesti vesivahinko on jo tapahtunut, kun asukas alkaa todella kiinnittää huomiota jatkuvaan patteriverkoston veden lisäystarpeeseen. Onneksi patteriverkosto on kuitenkin suljettu piiri ja vesimäärä kohtuullisen pieni, joten jos asia huomataan hyvissä ajoin, vältytään yleensä suuremmilta vahingoilta.

Vanhat valurautaiset viemärit saattavat puolestaan syöpyä ja sisäpinta muuttua ”karkeaksi”, jolloin paperi yms. saattaa tukkia viemärin ajoittain. Vaihtoehtona on viemärin sukittaminen tai viemärin uusiminen muoviviemäriksi. Uusinnan yhteydessä viemäripisteiden paikkaa voidaan muuttaa ja asentaa märkätiloihin nykyaikaiset vesieristeet ja lattialämmitykset. Kauttamme on saatavilla myös vahinkokartoitus- ja rakennustekniset työt sekä tarvittavat sähkötyöt.

Putkisaneeraus KVR-urakointina

Putkisaneeraus on mahdollista toteuttaa KVR- eli kokonaisvastuu rakentamisesta -kohteena, jolloin otamme hoitaaksemme kaikki tarvittavat työt alustavasta suunnittelusta alkaen, aina kohteen luovutukseen asti. Voit hyödyntää myös Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonnan hyväksymiä KVV-työnjohtajiamme, jotka katsovat, että työt tulevat suoritetuiksi rakentamisen määräyksiä ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Toimimme YSE-98-ehtojen mukaisesti, antaen työlle sekä tarvikkeille vähintään 2 vuoden takuun.

Pyydä tarjous ja punnitse rauhassa

Meillä talosi putkisaneeraus on hyvissä käsissä. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, ja etsimme nopeasti ratkaisut, mikäli jotain odottamatonta tuleekin eteen. Meille on kertynyt kokemusta useista eri kokoluokan putkiremonttikohteista – tutustu niistä muutamiin ja pyydä tarjous! Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, ettemme myy osaamistamme ja palvelujamme painostaen, vaan asiakas saa tutustua antamaamme kirjalliseen tarjoukseen kaikessa rauhassa.