Taloyhtiön linjasaneeraus Jyväskylästä

Vesi- ja viemärisaneeraukset koko Keski-Suomen alueella

Jyväskylän Vesi ja Lämpö toteuttaa taloyhtiöiden linjasaneerausurakat kokenein käsin koko Keski-Suomen alueella. Linjasaneeraus sisältää useita tehtäviä, joissa yrityksemme vasta LVI-järjestelmien ja niihin liittyvien kalusteiden sekä rakenteiden asennus- ja korjaustehtävistä. Työhömme kuuluu muun muassa:

  • Vesi- ja viemärijohtojen uusiminen.
  • Märkätilojen kalusteiden uudelleen sijoittelu.
  • Sähköisen tai vesikiertoisen lattialämmityksen asennus mukavuuden parantamiseksi.
  • Mahdollisten rakenteiden vesivaurioiden korjaus.
  • Rakenteiden vesieristyksen korjaus nykyvaatimuksia vastaamaan.
  • Poistoilmakanavien nuohous ja ilmamäärien säätö.

Linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan usein myös sähkökeskukset ja antennijärjestelmät. Mikäli viemärit uusitaan niin sanotusti pinnoittamalla, kalusteiden sijoittelua ei voi juurikaan muuttaa. Lisäksi käyttöön jäävät puutteelliset tai olemattomat vesieristykset sekä vesivauriokorjaukset jäävät tekemättä. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää tai pyydä suoraan tarjous vesi- ja viemärisaneerauksesta!

Linjasaneeraus KVR-urakointina

Asiakas järjestää usein linjasaneerauksen suunnittelun ja valvonnan. Me voimme kuitenkin toteuttaa urakan KVR-urakointina eli kokonaisvastuu rakentamisesta -kohteena. Tällöin hoidamme kaikki tarvittavat linjasaneeraustyöt suunnittelusta alkaen aina kohteen luovutukseen saakka.

Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonnan hyväksymät KVV-työnjohtajat

Taloyhtiö valitsema valvoja toimii tavallisesti linjasaneerauksen valvojana. Meillä työskentelee Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonnan hyväksymät KVV-työnjohtajat, jotka varmistavat työn toteutuvan kaikkien rakentamisen määräyksien ja asetusten mukaan. Urakoinnissa noudatetaan YSE-98 ehtoja, ja työlle ja tarvikkeille annetaan vähintään kahden vuoden takuu.

Poistoilman talteenotto linjasaneerauksen yhteydessä

Poistoilman talteenoton rakentaminen on kätevintä tehdä linjasaneerauksen yhteydessä. Poistoilman talteenotolla voidaan saavuttaa jopa 40 % säästöt lämmityskuluissa. Investoinnin takaisinmaksuaika vaihtelee 5-10 vuoden välillä.

Luotettava linjasaneeraajaa Jyväskylän seudulla

Kun linjasaneeraus on edessä ja päätät palkata työhön meidät, takaat projektille kokeneen ja tunnollisen LVI-alan ammattilaisen. Pidämme tarkoin sovituista aikatauluista kiinni ja pyrimme tiedottamaan asukkaita remontin eri vaiheista mahdollisimman hyvin. Olemme työskennelleet vuosien aikana useissa eri kokoluokan kohteissa – tutustu referensseihimme ja hyödynnä osaamisemme! Tulemme mielellämme tekemään kiinteistöösi maksuttoman vesi- ja viemärijärjestelmien kuntokatselmuksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään.